Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt
NUIF
Foto:

Underholdning – men ingen spænding i landspokalen

Det blev til den næsten forventede exit fra landspokalturneringen i volleyball, da Nordenskov UIF i kvartfinalen havde besøg af sidste års bronzevindere fra Hvidovre VK.

Overraskelsen de ca 150 tilskuere havde sat næsen op til søndag aften udeblev desværre.

Gæsterne tog en fortjent 3-0 sejr med sig hjem, men selvom nederlaget var klart, var det ikke en nedtrykt sportschef og vikarierende cheftræner Jakob Møller, der efter kampen kunne gøre status. ”Vi vidste godt det ville blive svært. Hvidovre har et af landets absolut bedste mandskaber, så vi skulle virkelig ramme dagen, samtidig med at de ikke måtte have en alt for god en af slagsen”, sagde han i minutterne efter kampen og fortsatte, ”vi havde lagt en plan for kampen, som vi i perioder lykkedes fint med, og jeg glæder mig over at se vi, at når vi er bedst, så kan vi godt kan være med, og det er ingen overraskelse, at vi som oprykkerhold stadig har meget at arbejde med på bundniveauet”

Næste store opgave for Nordenskov´s VolleyLiga herrer er på lørdag den 1. dec kl. 16.00 på hjemmebane i Helle Hallen, hvor holdet møder topholdet og ubesejrede Gentofte Volley. 

mandag 26 nov 2018 - Claus V. Jeppesen
Vist: 1076 gange