Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt
NUIF
Foto:

Endnu en forstærkning på plads i NUIF

Nordenskov UIF Volley har i bestræbelserne på at gøre sig klar til klubbens første sæson i den bedste danske volleyball række, Volley Ligaen, netop skrevet kontrakt med den australske spiller Malachi Murch. Han bliver dermed den 3. spiller fra landet down under, som får ny hjemmebane i Helle Hallen.

Den knap 2 meter høje venstrekant er 23 år gammel og har som de 2 øvrige australske spillere, der allerede har skrevet kontrakt med NUIF, tilknytning til det australske volleyballforbunds talentudviklingsprogram, Australien Institute of Sport.

Sidst men ikke mindst
Med tilgangen af Malachi vurderer sportschef Jakob Møller, at truppen er godt på vej til den kommende sæson. Han siger: ”Signeringen af Malachi er rigtig vigtig for vores projekt her i NUIF. Trods hans alder er han allerede en meget erfaren spiller, som både har A-landsholdskampe på CV’et, anførerbind på ungdomslandshold og så har han spillet professionelt i Holland”, og fortsætter ”Vi har ledt efter en ledertype, der udover at være en dygtig volleyballspiller, kan binde vores danske kerne sammen med de udlændinge, som kommer hertil, og hjælpe til at løfte vores træningsmentalitet endnu et niveau op, her tænker jeg, at vi ikke har gjort det så ringe endda”, slutter han med et smil.

onsdag 19 sep 2018 - Flemming Andersen
Vist: 677 gange