Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt
NUIF
Arkivfoto - GoVarde Foto:

Australsk duet på plads i Nordenskov

Nye kontrakter

Nordenskov UIF har netop tegnet kontrakt med 2 australske volleyball spillere.
Det drejer sig om den 19-årige angriber Tom Heptinstall og den 22-årige hæver/spilfordeler Jordan Colotti. Begge spillere kommer fra det australske talentudviklingsprogram, Australian Institute of Sport i Canberra, hvor 25 af de bedste australske unge volleyballspillere får tilbudt plads til at træne optimalt og uddanne sig sammen med talenter fra andre sportsgrene.

     

Og det er ingen tilfældighed, at de nye spillere kommer fra den anden side af jorden. Med tilførslen af den australske cheftræner Brendan Garlick, var kontakten til det australske volleyforbund nemlig skabt, og derfra kunne man godt se muligheder i et samarbejde.
Sportschef Jakob Møller udtaler i den forbindelse:” Volleyball Australia har tydeligvis stor tillid til Brendan som træner, men det har været summen af ham, og så de træningsvilkår, udviklingsplan og de rammer spillerne kan få lov at udvikle sig under, der i sidste ende har gjort os attraktive”, siger han og fortsætter” Volleyball Australia ser et stort potentiale i de her spillere, og vil gerne give dem erfaringer og hår på brystet i nogle rammer de er trygge ved, og hvor kravene til spillernes præstationer er i tråd med deres niveau og ambitioner.


Vi er afsindig stolte af den tillid, som man har vist os i den her forbindelse” Jakob Møller tør godt love, at der venter volleyball-publikummet i Helle Hallen nogle spændende oplevelser. ”Jordan er en meget spændende hæver. Han har spillet et år i den bedste finske liga, men fik en uheldig skade, der har sat ham lidt tilbage. Han er nu helt fit igen, og jeg er sikker på, at han kommer til at spille på et rigtig fint niveau” siger Jakob Møller ”Tom forventer vi ikke helt den samme stabilitet af, men derimod et højt topniveau, når det kører for ham. Volleyball Australia er overbeviste om, at han kommer til at spille på deres A-landshold i fremtiden, hvis han fortsætter sin udvikling, og det virker bestemt ikke usandsynligt for mig” slutter Jakob.

lørdag 1 sep 2018 - Flemming Andersen
Vist: 720 gange