Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldOld BoysSenior KvinderSenior HerreU17U16U15U14U13U12U11U10U9U8U7Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyAfdelingen VolleyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning
NUIF
Foto:

Nordenskov IF henter ny spiller

Nordenskov IF henter ny målmand i Skærbæk.

Det er lykkes Nordenskov IF at hente en 22 årige serie 3 målmand til klubben.

Kenneth Hellwig Nielsen blev hentet fra den sønderjyske klub Skærbæk Boldklub som spiller i Serie 3. 

Hellwig som han bliver kaldt, blev hentet til klubben på en fri transfer. Han nåede at spille 25 kampe på Skærbæks førstehold. 

I en meddelelse til en repræsentant for klubben fortæller Hellwig at han ser meget frem til at spille i Nordenskov, specielt for den gode stemning der er i klubben. 

Assistenttræner Brian Schmidt, som har fået denne handel på plads, er ovenud tilfreds, og ser frem til at se den nye spiller folde sig ud for Nordenskov IF.

 

 

Der er rygter om at Nordenskov IF stadig er på jagt efter nogle enkelte spillere, til at forstærke holdet. 

onsdag 12 dec 2018 - Brian Schmidt