Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldFloorballOld BoysSenior KvinderSenior HerreHelle F.C.U10U7 U8 U9Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnJuniormix (6. klasse og op)KrudtuglerMix 18+ grundgymnastik for voksneSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning
NUIF
Foto:

NUIF elite volley godt i gang med forårssæsonen.

Det blev til den anden sejr af to mulige efter nytår i den bedste danske volleyrække, Volleyligaen, da Nordenskov UIF Volley tog alle 3 point med hjem fra Amager i søndagens match i Sundbyhallen.

 

I jagten på en historisk slutspilsplads, har holdet endnu ikke tabt et sæt i 2019, og det var derfor også en tilfreds cheftræner, Brendan Garlick, der gjorde status på opgøret: "Det var dejligt med en sejr, selvom spillet ikke var på samme niveau som i sidste uge mod ASV Aarhus, og vi skal være glade for at vi lykkes med et meget højt serve- og blokadetryk," sagde han og fortsatte, "jeg noterer mig også med tilfredshed, at spillerne lige uden for startopstillingen har løftet deres niveau væsentlig. Det bliver alt afgørende for os i den afsluttende del af turneringen".

 

Også Nordenskovs sportschef, Jakob Møller, der måtte følge kampen på Volleytv.dk, var tilfreds med, hvad han så. "Jeg ville naturligvis gerne have set endnu en toppræstation, men vi må også erkende, at træerne ikke vokser ind i himlen, og med vores urutinerede trup, så kommer der svingende præstationer," sagde han og fortsatte, "men vi arbejder knaldhårdt på at udvikle os, og et af vores pejlemærker er, at vi kan levere flere gode kampe i streg, uanset hvem der står på den anden side. I dag hæfter jeg mig dog særligt ved den selvtillid og det gå-på-mod vores unge spillere viser, selvom de møder modgang og spillet,ikke flyder som vi gerne vil have det til".

 

Næste udfordring for Nordenskov UIF er hjemme i Helle Hallen søndag den 27/1 kl. 13.30 mod BK Marienlyst, som er absolut et af landets bedste volleyhold. 

tirsdag 22 jan 2019 - Peder Foldager