Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldFloorballOld BoysSenior KvinderSenior HerreHelle F.C.U10U7 U8 U9Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnJuniormix (6. klasse og op)KrudtuglerMix 18+ grundgymnastik for voksneSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning
Breaking news
NUIF
Foto:

Australske Jordan hæver både bolde og stemningen i Nordenskov

Udvikling - Begejstring - Sammenhold

Jordan Colotti er en af de 4 udenlandske spillere som Nordenskov IF i sommer hentede til deres volleyliga-hold. Han stortrives med hans holdkammerater både på og udenfor banen, og har i sin første professionelle sæson skabt imponerende sportslige resultater og fået venner for livet.

 

Australske Jordan Colotti er blandt det seneste kuld udenlandske spillere som Nordenskov Volley har hentet hjem, og har været her siden August sidste år. Opholdet i Danmark har været Jordan Colottis første fulde sæson som professionel volleyballspiller, og også klubbens første i den bedste liga. Han bor sammen med de øvrige udenlandske spillere og træner i et sponsoreret hus i Nordenskov.

 

Inden den 22-årige hæver kom til Danmark, nåede han at spillede en halv sæson i Finland, hvor han var den eneste udenlandske spiller i sin klub. Modsat sin tid i Finland, har Jordan Colotti følt sig hjemme i Nordenskov:

- Der er blevet taget så godt imod mig, og det har helt sikkert hjulpet på hjemveen at have andre udlændinge på holdet, som også er langt væk hjemmefra. Og så hygger vi os bare helt vildt, siger Jordan Colotti

Nordenskovs Sportschef Jakob Møller ligger heller ikke skjul på, at de udenlandske spillere bidrager både på og udenfor banen:

- Jordan og de udenlandske spillere er faldet super godt til hos os, fordi de både er meget ambitiøse sportsligt, men samtidig passer så godt ind i truppen socialt. Den afslappede australske tilgang, som Jordan og de andre kommer med, smitter af på holdet og organisationen på en god måde, siger Jakob Møller.

Venner for livet

Udover de imponerende sportslige præstationer som Jordan Colotti og resten af truppen har opnået i deres debutsæson, vil Jordan Colotti huske hans tid i Nordenskov for det sociale sammenhold som holdet har.

- Vi er gode til at lave mange ting sammen udover træningen. Jeg har fået venner for livet her i Klubben, og udviklet mig utroligt meget som spiller, siger Jordan Colotti

Jordan Colotti og resten af Nordenskov-holdet kommer på en svær opgave når de i weekenden møder Gentofte Volley, der ligger på en suveræn førsteplads i ligaen med 16 ud af 17 sejre.

Kampen spilles lørdag klokken 15.00 i Kildeskovhallen i Gentofte.

 

https://www.jv.dk/varde/Australske-Jordan-haever-baade-bolde-og-stemningen-i-Nordenskov/artikel/2691608?fbclid=IwAR30fmChj_jfp70B0tkbR-P-9cSeKL-vWN1yZIbApRSEUgwhuy6Uy2ej8dU

fredag 1 mar 2019 - Peder Foldager