Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALL1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen Fodbold1. Serie 6 (Herre)2. C1 7M (Damer)3. Oldboys- Kampprogram6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik 35+ M/KJuniorspring og Rytmepiger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volly8. UngdomsVolley Sydvest(USV)KontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldCrossfitness

CROSS FITNESS KALDER!!!!

Så er det efterår og træningen rykker indendørs.

Vi har haft en rigtig skøn udendørs opstart efter corona, men nu er efteråret kommet og vi rykker træningen indendørs i hallen.

Er du nysgerrig på hvad vi laver så kom i hallen og prøv det nogle gange. Træningen er for alle uanset niveau. Alder fra 13 år og opefter. 

 

Træningen styrker hele kroppen.

Det er træning med egen kropsvægt, med forskellige vægt typer kettelbell, vægtstænger, håndvægte, TRX træning, let løb/gang og hvad vi ellers kan komme på. Kom endelig ned og prøv om det er noget for dig.

Træningstiderne er fra lørdag d. 2 oktober:

Tirsdag kl 17.45 - 19.00

Torsdag kl 18.45 - 20.00

Lørdag kl 8.45 - 10.00

Tirsdag og torsdag bruger vi det første kvarter ude på gangen på og fordele hvem der skal tage de forskellige redskaber ud, vi skal bruge i træningen. Så er man presset på at nå træningen så starter den reelt først klokken henholdsvis kl 18 og 19. Det gør vi for at få mest ud af den time vi har i hallen.

Kontingenten er 400 kr for 3 måneders træning og man kan komme lige så mange gange man har tid og lyst. Man starter sin periode til hver d. 1. i måneden. Kontingent betalingen finder du under bjælken gymnastik på nuif.dk under online kontingent betaling.

Følg med her på NUIF hjemmeside eller på vores facebook side "nuif act". Der vil der stå ændringer i forhold til trænings tider og andre rettelser og beskeder.

Så gå på facebook og ind på siden nuif act og syntes godt om siden, så du kan følge med:)

Har du spørgsmål så kontakt endelig AnneMette Foldager på 20960800 el mail annemettehansen67@gmail.com

 

Vi ses til svedig træning

Jesper, Lisbeth og AnneMette

Instruktør:

AnneMette Foldager

Lisbeth Arvad

Lisa Stæhr Andersen

Jesper Beck Jensen