Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt
NUIF
Foto:

Cheftræner Dries Hoeyberghs forlænger med Nordenskov

Nordenskov UIF - vil fortsætte udviklingen af hold og spillere.

Vi er glade for og stolte over at kunne annoncere, at vi har forlænget vores træneraftale med Dries Hoeyberghs, således at Dries også er vores cheftræner i sæson 2024/25 og med en option på yderligere en sæson derudover.
Det betyder rigtig meget for vores klub og som Dries siger: "Mit arbejde her i Nordenskov er ikke færdigt endnu, så jeg vil rigtig gerne fortsætte med at udvikle spillere og holdet, samt bygge videre på det stærke fundament som klubben står for."

lørdag 2 mar 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 194 gange