Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt

UngdomsVolley Sydvest

 

Velkommen til samarbejdet mellem tre passionerede klubber: Varde Volley, Nordenskov UIF og Stenderup-Krogager IF. Her går vi sammen om vores kærlighed til volleyball med hovedvægten på personlig og teknisk udvikling, både individuelt og i fællesskabet. Vi retter særlig opmærksomhed mod aldersgrupperne U15 og U17, hvor vi stræber efter at forme talentfulde spillere til at blive de bedste versioner af sig selv.

UngdomsVolley Sydvest er et tilbud til dig i alderen U15 og U17.

Sammen udgør vi en klub, der trækker på den brede erfaring og dedikation fra hver af vores tre klubber. Vi tror på, at styrken i fællesskabet kan løfte vores spillere til nye højder, samtidig med at vi skaber et inkluderende og stærkt volleyballmiljø.

Vores mål er klart: Vi ønsker at inspirere, udfordre og styrke vores medlemmer, både teknisk og personligt, mens vi dyrker vores kærlighed til volleyballspillet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så er vores samarbejde det perfekte sted for dig at udvikle dine færdigheder, knytte stærke venskaber.

Du træner fortsat i din lokale volleyball klub, men har derudover mulighed for fællestræning hver torsdag kl. 18-20 i Helle Hallen.

___________________________________

Velkommen til vores volleyballfællesskab, hvor samarbejde og udvikling er i centrum!


Jonas Foldager
Jonas Foldager

kontaktperson
jonas.foldager11@gmail.com
61286823
Medlem af:
UVS

Peder Foldager
Peder Foldager

Kontaktperson
peder@hellehallen.dk
29621411
Medlem af:
UVS

Kim Thue Andersen
Kim Thue Andersen

Kontaktperson
ktan@bws.dk
Medlem af:
UVS

Morten Refsgaard
Morten Refsgaard

Kontaktperson
Medlem af:
UVS

______________________________

Jonas Foldager
Jonas Foldager

DU17 Træner
jonas.foldager11@gmail.com
61286823
Medlem af:
UVS

 

Jonathan Carlson
Jonathan Carlson

DU15/HU15 Træner
Medlem af:
UVS