Menu

Menu

ForsideCrossfitOnlinebetaling crossfitCrossfitness afdelingVOLLEYBALL1. Elite volley- Sponsorer- Billeder2. Senior volley- Resultater - Senior billeder4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volley- Kampprogram8. UngdomsVolley Sydvest(USV)BadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALLOnlinebetaling Floorball1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen FodboldSenior kvinderTræner Senior Kvinder1. Serie 5 (Herre)6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik for voksneJuniorspring og rytme-piger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocket/KrolfAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfNyhederKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldKontakt
Liga hold 2023/24 Foto:

Velkommen til Nordenskov UIF Elite Volley 

  “naif.dk”  “nuif.dk” 

“nuif.dk”   

   

Velkommen til Nordenskov UIF Elite Volley, hvor begejstring, fællesskab og lokalsamfund møder elitevolleyball på sit bedste! Vores dygtige spillere leverer fantastisk præstation på banen, og du kan følge med i de mest intense kampe og de seneste resultater. Vores dedikerede sponsorer støtter os på vores vej mod sejr, og du kan lære dem at kende i vores sponsorsektion. Gå på opdagelse i vores billedgalleri og vær en del af de uforglemmelige øjeblikke. Alt dette og mere venter på dig i vores menu. Udforsk vores side, og lad dig rive med af passionen og engagementet i Nordenskov UIF Elite Volley!

 

Vores Værdier 

Udvikling:

I Nordenskov UIF Volley tror vi på kontinuerlig forbedring. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren spiller, stræber vi efter at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder.

Vi tilbyder træning og coaching på alle niveauer for at sikre, at du når dit fulde potentiale som volleyballspiller.

Vores fokus på udvikling handler ikke kun om sportslige færdigheder, men også om personlig vækst og karakteropbygning.

Begejstring:

Begejstring er vores drivkraft! Vi deler en passion for volleyball, og vi ønsker at skabe et miljø, hvor denne glæde for spillet trives.

Uanset om du deltager som spiller, træner, forældre eller fan, er vores mål at sprede den positive energi, der gør volleyball så sjovt og spændende.

Vi opfordrer til at være entusiastiske ambassadører for sporten både på og uden for banen.

Sammenhold:

Volleyball er en holdsport, og i Nordenskov UIF Volley er vi et stort fællesskab. Vi støtter og respekterer hinanden uanset baggrund, alder eller niveau.

Sammenhold er kernen i vores klub. Vi er der for hinanden i med- og modgang, og vi skaber varige venskaber både inden for og uden for klubben.

Vi opfordrer til teamwork og samarbejde som grundpillerne i vores succes som klub.

 

 

Platin sponsor

  

  

    

 

 

   

 

 

  

  

 

 

Ledere

    

Dries Hoeyberghs
Dries Hoeyberghs

Træner
Medlem af:
NUIF Elite volley

Rikke Borg
Rikke Borg

Fysioterapeut
Medlem af:
NUIF Elite volley

Jakob Møller
Jakob Møller

Sportschef
30 24 41 56
Medlem af:
NUIF Elite volley

 


Vores træninger finder sted i Helle Hallen
Vrenderupvej 40C
6818 Årre. 

Vi har træningspas

Mandag 20.00 – 22.00

Tirsdag 10.00 - 12.00

Tirsdag 20.00 – 22.00

 Onsdag 20.00 – 22.00

Torsdag 14.00 - 16.00

Fredag 15.30 - 17.30

Hvis du har interesse i at være en del af holdet, bedes du kontakte, sportchef Jakob Møller på tlf: 30 24 41 56.  

 

VOLLEY UDVALGET

Henrik Pedersen
Henrik Pedersen

mail@hh-tomrer.dk
75 29 85 90

Peder Foldager
Peder Foldager

peder@hellehallen.dk
29621411

Jakob Møller
Jakob Møller

30 24 41 56

 

 

Besøg os på facebook: