Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonAktiviteter badmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstider BadmintonBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFLOORBALL1. 3. Division- Træning og tider2. Oldboys- Træning og tidFodboldAfdelingen Fodbold1. Serie 6 (Herre)2. C1 7M (Damer)3. Oldboys- Kampprogram6. Små Fødder7. Helle F.C.8. Onlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnGrundgymnastik 35+ M/KJuniorspring og Rytmepiger (6. klasse og op)KrudtuglerSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling Volly8. UngdomsVolley Sydvest(USV)KontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterSponsorerPersondata forordningHåndboldCrossfitness
NUIF
Foto:

Nordenskov sejrer efter vildt comeback

Sejr over sidste års sølvvindere Midelfart

Der var umiddelbart ikke lagt op til den store spænding i Volleyligaen, da nyoprykkede Nordenskov tog imod sidste års sølvvindere Middelfart onsdag aften i Helle Hallen.

Faktisk var Nordenskov, trods debut sejren så undertippede, at bookmakerne blot gav 1,02 på en Middelfart sejr. Middelfart lagde også fint fra land og vandt både 1. og 2. sæt over et Nordenskov hold, der trods 3 udskiftninger siden søndagens kamp, bed hæderligt fra sig. Fra midten af tredje sæt ved stillingen 17-16 til Nordenskov, skete der pludselig en forvandling. Væk var nervøsitet og ydmyghed og i stedet blev håndbremsen sluppet og der blev givet fuld gas i serv, blokade og angreb, og til stor glæde for de knap 150 fremmødte tilskuere gik tredje sæt til de lokale volleyhelte med 25-19. Derpå sad de fleste nok med fornemmelsen af, at nu ville sidste års mesterskabsaspiranter komme med et ekstra gear til 4. sæt, men hjemmeholdet ville det anderledes, og på blot 20 minutter var der udlignet med cifrene 25-14 og det efterfølgende og afgørende sæt blev vundet ligeså imponerende med 15-7.
Efter kampen var det en hæs men glad træner, Brendan Garlick, der kunne gøre status: ”Inden kampen i dag havde jeg en god mavefornemmelse, for vi har haft nogle rigtig gode træningspas op til kampen, alle i truppen arbejder hårdt for at gøre hinanden bedre, sagde han og tilføjede, ”og jeg havde egentlig fornemmelsen af at vi kunne vende kampen hele tiden. Men derfra og så til at vi så også lykkedes er der jo et stykke vej, og det er bare rigtig godt gået af drengene at det lykkedes.”

Også Sportschef, Jakob Møller, var en glad mand efter kampen ”Sikke en oplevelse. Masser af mennesker der har fået en god volleyoplevelse. Point på kontoen og en sæsonstart jeg ikke på nogen måde havde turdet håbe på. Vi var godt klar over, at vi havde løftet niveauet fra sidste år, og har uden at turde sige det højt også haft fornemmelsen af at have løftet det en pæn del, men havde nok forventet at det først ville vise sig senere på sæsonen”, sagde han kort efter kampen.

På spørgsmålet om det gav anledning til at skrue op for sæsonens målsætning svarede han med et smil: ”Nej, på ingen måde. Der kommer masser af udsving på vores præstationer. Vi har et meget ungt og uerfarent hold, som skal have tid til at gro. Ligesom vi lagde en plan om at rykke fra 2. division til Ligaen for 4 år siden og fulgte den slavisk, så har vi lagt en plan for de kommende 3 år, hvor målet i år er at bide sig fast i Ligaen, og vise vores berettigelse. Den har vi ikke tænkt os at rokke en tomme ved, men jeg vil da gerne vedkende mig, at vi nu allerede to kampe inde i sæsonen, er godt i gang med at indfri årets målsætning”

fredag 19 okt 2018 - Flemming Andersen