Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldFloorballOld BoysSenior KvinderSenior HerreHelle F.C.U10U7 U8 U9Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnJuniormix (6. klasse og op)KrudtuglerMix 18+ grundgymnastik for voksneSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning

NUIF volley er i slutspillet

Går efter at komme i top-5

Nordenskov IF er nu sikre på en plads i volleyligaens slutspil, men både spillere og ledelse har fået blod på tanden efter en imponerende debutsæson i landets bedste volleyrække. Det nye mål er en femteplads og i sidste ende avancement til kvartfinalen.

Nordenskov: Sidste weekend sikrede spillerne fra Nordenskov IF med en 3-1 sejr over Aalborg som minimum en 8.-plads og dermed også en sikker plads i slutspillet. Selvom de forinden planlagte mål for sæsonen for længst er opnået, kan både holdet og ledelsen lugte blod. Håbet er at kunne spille med om femtepladsen i den ordinære sæson, og dermed stå noget bedre stillet i slutspillets knockoutfase, hvor de bedst rangerede hold møder de værste.

Sportschef Jakob Møller mener, at en femteplads er realistisk, men erkender også, at hvis holdet skal gøre sig de forhåbninger, må der ikke laves nogen fejltrin på vejen:

 

- Ud over de tre øverste hold i puljen, som er i en liga for sig selv, har vi enten slået eller spillet lige op med alle de andre hold. Hvis vi ender som nummer fem møder vi fjerdepladsen i slutspillet, og burde dermed have en chance for at gå videre, siger sportschef Jakob Møller.

 

Til kamp i Ishøj

Første sejr skal gerne tages på søndag, når Nordenskov møder den etablerede ligaklub Ishøj, der trods en stolt klubhistorie ikke har haft en god sæson. Nordenskov har slået dem to gange før i både ligaen og pokalen, og de er på papiret den nemmeste modstander Nordenskov kommer til at møde.

- Det er en kamp, vi skal vinde, hvis resten af vores målsætning skal give mening. Men vi har godt styr på dem, og jeg vil også tro, at Brendan (holdets træner, red.) giver spilletid til vores unge udviklingsspillere, vurderer sportschefen.

Kampen spilles søndag 17. februar klokken 16 i Ishøj Idrætscenter.

 

https://www.jv.dk/varde/Volleyballhold-gaar-efter-top-5/artikel/2687473?fbclid=IwAR37ja0VQ1d4yTPhscjGtNBSIuFEL7HwIwwBozLJ-fsBaHpyva1lu_5yiik

fredag 15 feb 2019 - CarMadNuif