Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldOld BoysSenior KvinderSenior HerreU17U16U15U14U13U12U11U10U9U8U7Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyAfdelingen VolleyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning
Breaking news
NUIF
Foto:

Caspar vendte hjem til Nordenskov Volley

Centerspiller Caspar Kainamura Pedersen var kørt træt i hverdagen i Ikast, og øjnede muligheden for nye udfordringer i sin tidligere klub, Nordenskov. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

Caspar Kainamura Pedersen er en de ungdomsspillere der er vendt tilbage til Nordenskov for at spille volley i landets bedste række. I aften håber han på at slå sin gamle trup, Ikast.

Nordenskov Volleys målsætning om at etablere sig som et af Danmarks bedste volleyhold har ikke kun trukket udenlandske spillere til. Flere af de lokale talenter, der spillede ungdomsvolley i klubben indtil de større klubber lokkede, er også vendt tilbage.

En af dem er 20-årige Caspar Kainamura Pedersen fra Sig, der i sommers vendte hjem til Nordenskov efter 4 år i Ikast. Her spillede han volley på højt niveau mens han gik på efterskole og gymnasium. Men da han sidste sommer afsluttede gymnasiet, var han kørt træt i tilværelsen i Ikast, og øjnede muligheden:

- Planen var at jeg ville flytte hjem og tjene penge i mit sabbatår, og måske tage ud og rejse. Og så var det oplagt at vende tilbage til Nordenskov.

 

En homogen trup

Casper Kainamura Pedersen havde dog ikke høje forventninger til sin tilbagevenden, og regnede hverken med at han ville få spilletid eller blive integreret i en trup med mange talenter og nye spillere. Men med to kampe tilbage i den regulære sæson, kan Caspar Kainamura Pedersen se tilbage på en sæson med masser af minutter på banen, en stærk holdmorale og en sikker play-off kamp i sigte:

- Vi har det virkelig godt sammen på holdet, og det skyldes især Brendans (Holdets træner, red.) indsats med at få os gjort til en homogen trup, siger Caspar Kainamura Pedersen.

I aften møder Caspar og resten af Nordenskov-holdet netop Ikast, der også rykkede op i volleyligaen sidste sæson. Og selvom Caspar forlod Ikast sidste år, er der ingen følelser i klemme mellem ham og hans tidligere holdkammerater.

- Der er stadigvæk masser af kærlighed mellem os gutter, men jeg håber da stadigvæk at jeg får håneretten på onsdag, siger Caspar Kainamura Pedersen

Kampen, der er meget vigtig hvis Nordenskov vil gøre sig forhåbninger om avancement fra slutspillet, spilles i aften klokken 19.30 i Helle Hallen.

 

https://www.jv.dk/varde/Caspar-vendte-hjem-til-Nordenskov-Volley/artikel/2693044

onsdag 6 mar 2019 - Peder Foldager