Menu

Menu

ForsideBadmintonAfdelingen BadmintonOnlinebetaling BadmintonTræningstiderBobAfdeling BobOnlinebetaling BobFodboldAfdelingen FodboldFloorballOld BoysSenior KvinderSenior HerreHelle F.C.U10U7 U8 U9Små FødderUddannede trænereOnlinebetaling FodboldGymnastikForældre-barnJuniormix (6. klasse og op)KrudtuglerMix 18+ grundgymnastik for voksneSpring 0-2 klassseSpring 3-5 klasseAfdelingen GymnastikOnlinebetaling GymnastikHåndboldKrocketAfdelingen Krocket/KrolfOnlinebetaling Krocket/KrolfVolleyball1. Elite volley- Kampprogram - Spillertruppen- Sponsorer- Billeder- Livestream2. Senior volley- Resultater - Senior billeder- Spillere4. Kidsvolley3. Teen- og Ungdomsvolley5. Motionsvolley6. Beachvolley7. Onlinebetaling VollyKontaktNyhederNØWSKalenderBestyrelsenOm VedtægterLinksSponsorerPersondata forordning
NUIF
Foto:

Nordenskov er lidt ligesom Australien

Nordenskov Volley har forlænget kontrakter med to af de australske spillere der har haft deres vante gang i klubben det sidste år. En af dem er kantspiller Malachi Murch, der har valgt at blive en sæson mere hos klubben, som han er blevet rigtig glad for.

24-årige Malachi Murch har været så glad for at spille i den danske volleyliga hos Nordenskov IF det forgangne år, at han har valgt at blive her lidt endnu.

Den hårdtslående australier har ligesom holdkammeraten Jordan Colotti og træner Brendan Garlick forlænget sin kontrakt i Nordenskov et år yderligere. Det kommer til at blive hans tredje sæson som professionel volleyballspiller, da han inden Nordenskov spillede et år i Holland.

Malachi Murch fik kendskab til Nordenskov IF gennem holdets australske træner Brendan Garlick, som han tidligere har haft som træner i Australien. Og skiftet til den lille klub i et land på den anden side af kloden har ikke været svært for Malachi, tværtimod:

 

- Danmark og Nordenskov minder mig meget om derhjemme i Australien. Jeg kommer selv fra en lille by i South Australia hvor der ikke er meget andet end to værtshuse, så på den måde passer det mig fint at bo og spille i Nordenskov, der nok er omtrent samme størrelse siger Malachi Murch med smil i stemmen.

Kantspilleren har spillet sublimt på banen for Nordenskov, men har bøvlet med problemer og modgang uden for klubben, blandt andet et fravalg fra det Australske volleylandshold, som har taget hårdt på psyken. Malachi Murch valgte at forlænge sin kontrakt med Nordenskov IF, fordi han vidste at han ville kunne få et stabilt træningsmiljø i klubben, som han er glad for.

 

Højt ambitionsniveau

- Udover at være et virkelig godt sted at være rent socialt, så værdsætter jeg virkelig ambitionsniveauet i Nordenskov. Jeg har selv høje ambitioner for fremtiden, og jeg tror jeg føler mig så godt tilpas i klubben fordi at de andre spillere og ledelsen vil i samme retning som jeg vil, siger Malachi Murch.

Malachi Murch og resten af volleyherrerne i Nordenskov spiller onsdag mod Vestsjælland på hjemmebane i placeringsspiillet om 5.-8. pladsen. Nordenskov vandt første kamp i Slagelse i søndags, og kan med en sejr på onsdag spille sig videre til en kamp om 5.-6. pladsen i volleyligaen.

Kampen spilles onsdag klokken 20.00 i Helle Hallen.

onsdag 27 mar 2019 - Peder Foldager